Sturehof Gäddfiskesällskap

SGS – Bara ett kast till!

Nära men ingen jackpot..

Posted on | December 13, 2011 | Comments Off on Nära men ingen jackpot..

Idag åkte jag ut för att ta mig en 10+ innan isen lägger sig. Planen var klar, nöta hela dagen i en Mälarmar som jag är övertygad om håller riktigt stor fisk så här års. Fjärden utanför höll drygt tre grader i ytvattnet medan maren bara låg på 0,6-0,7 grader. Jag nötte på friskt och gnuggade samma normalt heta fläckar i flera timmar men tji fick jag. Två slipsar kom upp, den största på 2,8 kg och den minsta runt 2. Det låg redan is längs kanterna så nu vill det till att mildvädret håller i sig om det ska bli mer båtfiske i år. Ingen stor ville vara med idag, men alltid skönt vara ute. Dessutom hade jag hoppet i varje kast, det stank storgäddevarning lång väg. Nästa gång så..
/ Lasse

Comments

Comments are closed.