Sturehof Gäddfiskesällskap

SGS – Bara ett kast till!

Vårhugget 2021 avgjort!

Posted on | May 17, 2021 | Comments Off on Vårhugget 2021 avgjort!

Äntligen har vi fått ordning på alla siffror, fiskar och har ett resultat! Tidsutdräkten för detta beror inte enbart på enormt inflöde av sjukliga mängder fångad gädda, eller på synsättet att ett suddigt foto på en handklottrad resultatblankett är ett bättre att kommunicera siffor digitalt än att skriva samma siffror direkt i mailet, nej det beror också på att vi annars givetvis oklanderliga arbetsmyror i styrelsen slarvat lite med att ta med sig våra datorer när vi lever vårt nomadliv land och rike runt… Sorry.

Men nu till resultatet! Det visade sig än en gång vara en mkt trög helg vi hade valt för Vårhugget. Trots idogt gnuggande av en hel del medlemmar uteblev de riktiga glädjeresultaten. Men desto större bedrift av alla ni som både var ute och gnuggade, och som ändå lyckades lirka upp svårflirtade fiskar!

Resultat SGS Vårhugget 2021

Störst fisk (Vinnare av Vårhugget 2021)

Nicke de Champs 4,88 kg (Pris: Presentkort 2 000 kr Sturehof, ett handgjort Ichibait (J. Skogh))

Flest antal godkända kilon

Nicke de Champs 6,88 kg (Pris: Presentkort 1 000 kr Sturehof)

Flest gäddor totalt

Delad förstaplats: Pelle Sturén & Patrik Moks med 3 gäddor var (Pris: Presentkort 500 kr Sturehof var samt varsin handgjord Ichibait (J. Skogh))

Minst gädda

Patrik Moks 650 g (Pris: Presentkort 100 kr Sturehof)

SGS Open (Ej Östersjön/Mälaren)

Rickard Waldenlind 4,5 kg (Pris: Presentkort Sturehof 1 000 kr, handgjort Ichibait (J. Skogh)) (Totalt 9 gäddor & 8,4 kg godkänd fisk!)

BONUS – A for effort!

Alla 17 medlemmar (Se komplett lista över rapporter nederst) som gett sig ut på sjön och krigat för gäddor och har rapporterat in resultat, oaktat om resultatet var att ingen gädda fångades eller ej, får ett exemplar av en fin kokbok. Dessa och alla priser kommer att kunna hämtas ut på matmarknaden inom kort, vi återkommer med information om detta.

Statistik

Statistiken från årets vårhugg är en smula sval… Men hur som helst:

20 deltagare var ute, 17 rapporterande, även om bom i 3 fall. 30 gäddor rapporterades totalt (varav 9 från Rickard i en liten sjö). Hela 6 godkända gäddor kom upp totalt, exkl Rickards. Genomsnittligt antal gäddor totalt per person var 1,05 st. The only way is up? ;)

Rapporterande medlemmar, kokbok att hämta för att fira fliten:

Nicke de Champs
Rickard Waldenlind 
Peter Matuska
Cathrine de Champs
Peter Blomquist
Per-Julius Kronberg
Petter Håkansson
Pelle Sturén
Eric Ångström
Lotta de Champs
Mia Håkansson
Thomas Gustavsson
Patrik Moks
Lasse Dilschmann
Julius Lindberg
Johan Salander 
Fredrik Malmfält
Ragnar Tingström
Lelle Dracke
Erik Feldt

Comments

Comments are closed.