Sturehof Gäddfiskesällskap

SGS – Bara ett kast till!

Där hösten slutar och vintern börjar

Posted on | January 2, 2012 | Comments Off on Där hösten slutar och vintern börjar

I nyårshelgen fick jag förmånen att bevittna hur hösten till slut fick kasta in handduken och släppa fram vintern. Med till firandet i Roslagen hade jag givetvis lite gäddgrejer, och jag hann lägga några få kast i iskanten innan isen tog min ambassadeur och köksbestyren kallade mig in. Tyvärr lyckades varken Pigen, bustrar eller Zonkertails övertyga någon gädda innan mörkret föll. Morgonen efter hade vintern helt tryck tillbaka hösten och isen låg över hela viken. Jag önskar er alla gäddbröder och systrar ett riktigt gott nytt år, och hoppas vi ses både på vattnet, i restaurangen och på stegen! / .lasse

Comments

Comments are closed.