Sturehof Gäddfiskesällskap

SGS – Bara ett kast till!

Den största fiskeglädjen

Posted on | June 5, 2020 | Comments Off on Den största fiskeglädjen

Den största fiskeglädjen jag i alla fall har upplevt är inte när jag själv landat ngt enastående, utan när mina barn får uppleva glädjen i att lyckas fånga fisk. Detta skickar Gustav in en fin rapport om nedan, plus att Gustavs eget fiske också gav upphov till både glädje och en placering på stegen. Stort grattis Gustav & Olle!

-“Hej, Jag tog ut min treårige son Olle på en premiärtur igår. Livspremiär för Olle och säsongspremiär för mig. Jag hade för någon vecka sedan lokaliserat en potentiell ”Gäddbytta” i mitt närområde som gav tillräcklig dos av nyfikenhet i syfte att hantera en treåring med spinnspö i en liten gummibåt med allt vad det innebär.
Resultatet var över förväntan.
90 minuters fiske gav, förutom diverse trassel och krokar i kläder, mig en fin gädda på 4,6 kg men desto viktigare – min son fick sin livs första gädda på kroken och vi släppte tillbaka ytterligare sex fina gäddor. Den glädjen kommer troligtvis sitta i hela livet för både honom och mig. Det var utmanande att få till en vettig bild på 4,6:an givet 2,5 meter gummibåt, panikslagen treåring och exalterad Pappa men jag gjorde så gott jag kunde. Bifogar bild på min son Olle med hans premiärfisk och på mitt eget bidrag till Gäddstegen.”

Comments

Comments are closed.