Sturehof Gäddfiskesällskap

SGS – Bara ett kast till!

Avdelningen dammsamlande gäddor

Posted on | January 14, 2014 | Comments Off on Avdelningen dammsamlande gäddor

Rudman_4_12Fick just nedanstående rapport från Magnus Rudman som hittade en dammig gädda som var orapporterad. Kanske ligger det fler gröningar och dammar ute i era telefoner, vilket skulle kunna förklara att det ännu är många medlemmar som enligt stegen inte fått så mycket som en kilosgädda sedan KM i höstas ;)

Tja!
Noterade att jag glömt rapportera min sista gädda 2013 tagen på årets sista fisketur för min del tillsammamas med Peter och Fritte
 Det var en enögd stackare som jagade brax i Frittes favoritvatten…. Bergis Fritte som varit där med krokarna tidigare i år……
 Kanske inte den gäddan jag är mest stolt över men den vägde i alla fall 4,12 kg och bättrar mitt resultat något på stegen.

Ingen kanonfiskehöst precis, får glädja mig åt 9 kg gäddan från Rugen och komma igen i vår.

/// Magnus

Comments

Comments are closed.