Sturehof Gäddfiskesällskap

SGS – Bara ett kast till!

Manni kämpar upp en grön på stegen

Posted on | September 5, 2016 | Comments Off on Manni kämpar upp en grön på stegen

Manni_2_75wI söndags gick jag hemma och slog dank, för första gången sedan Moses bar runt stentavlor, utan barn och utan andra förpliktelser. Tänk om någon kunde ta med mig ut på sjön nu när jag inte har ngn båt här i stan. Vips, Manni hör av sig och frågar om jag ska med ut! Vilken försorg från ovan :) Efter ngn timme plockade Manni upp mig och vi började gneta på i lite olika stadsnära hak. Vi hade en hel del kontakter en del fisk upp och en hel del som bara nafsade i bitarna. Manni fick upp ett par fiskar, varav den största vägde 2,75 kg och räcker med råge för att segla upp på stegen. Jag fick tre slipsar, inget att skriva hem om. Det blev en kort men naggande god dag i alla fall. Stort tack för turen Manni, och grattis till bonusgäddan du tog på vägen hem. / .lasse

Comments

Comments are closed.