Sturehof Gäddfiskesällskap

SGS – Bara ett kast till!

Ja gäddrar, det drar ihop sig till KM!

Posted on | September 14, 2015 | Comments Off on Ja gäddrar, det drar ihop sig till KM!

Känner ni? Hur luften blivit högre, klarare? Hur morgnarna bjuder på en välbekant och saknad frisk kyla, och nattliga cykelturer helt plötsligt bäst företas med handskar på? Det drar ihop sig till höstfiske! Och vad är väl en mer ironisk symbol för det än vårt eget kära KM.
Jag hoppas att det inte har undgått någon vid det här laget att årets KM är extra speciellt, det är vårt tjugonde KM! Det betyder, förutom att några av er som var med när det började nu sannolikt fått gå upp en storlek eller två i jeans, att vi i år har ett prisbord som jag vågar lova ställer alla andra års prisbord i skuggan! Det betyder också att vi kommer att ha en KM-middag som kommer att få alla tusentals avundsjuka medlems-wanna-be´s att bli hundratusentals! Eller fyrtio tusen miljarder som någon råkade haspla ur sig i Riksdagen för ett tag sedan. Vem vet, men ett är säkert och det är att det inte blir roligare än vad ni gör det kära medlemmar! Så jag hoppas verkligen att så många av er som möjligt tar er tid att både åka ut och motionera gäddor och att drälla in på Matmarknaden på lördagen för att fira 20 galet roliga år tillsammans!
Några viktiga detaljer: 
  • KM går 2-3 oktober 2015
  • Protokoll lämnas senast kl 19:00 lördag (OBS förlängd deadline en timme)
  • OSA senast måndag 28:e september till Jonne (Viktigt för att beräkna mat och dryyyck)
  • Goodie Bags hämtas ut i restaurangen onsdag den 30:e september
  • Använd protokollet som kom i mail, det förenklar sammanställningen betydligt.
  • Färska upp regelkunskaperna tävlingspraktikan som kom med mail, det är icke partyfrämjande att hamna i regeldiskussioner efteråt
Notera att vi i år skippat båtpriset, då det under senare år blivit mer och mer poppis att rotera fiskare i båtarna under tävlingen, vilket en social förening som vår givetvis uppmuntrar. Det eminenta vandringspris som TG så generöst förärade klubben kommer framledes att tilldelas vinnaren av ”flest fiskar totalt”, vilket är mycket passande med tanke på flaggans kraft som frambringade av fiskelycka.
Det var väl allt, nu är resten upp till er kära gäddbröder och systrar, hoppas vi alla ses den 3:e oktober!
Mvh, Lasse

Comments

Comments are closed.