Sturehof Gäddfiskesällskap

SGS – Bara ett kast till!

Ännu en härlig lutfisklunch

Posted on | December 20, 2015 | Comments Off on Ännu en härlig lutfisklunch

Lutfisklunch_2015_w

Det är ju något visst med lutfisklunchen. Maträtten i sig är kanske inte det bästa, även om lutfisken aldrig blir godare än på Sturehof, utan det är någonting annat som gör denna tradition så bra. Att det är en paus mitt i julstress där både årsmål på jobbet ska hanteras och klappar och julmat handlas? Att det är ett tillfälle att få påminna sig själv om att gäddorna lurar i vassen, och utbyta tips, skryt och nederlag med er andra? Att det är det i princip enda tillfället på året då jag unnar mig en mellis till lunch en vardag? Jag vet inte, men en sak är säker, jag älskar det! Kul att se er i år igen Echo, Peter, Skoghen, Berra, Pelle, HG, Alexander och Andreas. Till er som inte lärt er uppskatta lutfisk än kan jag bara tipsa om att haka på vårt tåg nästa år, bättre blir det inte! Mvh, Lasse

Comments

Comments are closed.